Facadestilladser

Facadestilladser er den mest almindelige stilladstype og som oftest ses i gadebilledet. Let facadestillads kan opstilles i mange varianter. Normalt er stilladset opstillet med en afstand på 2 m. mellem de enkelte etager. Stilladset kan også være tilpasset til tagfoden ved f.eks. tagarbejde.

Let facadestillads ses også opstillet med 2 dæk i dybden, hvilket kræves ved nogen typer arbejder. Stillads, opstillet i dobbelt bredde med konsoller, kan også tilpasses vinduer eller andre forhold på huset ved at det inderste stilladsdæk kan forskydes op eller ned. Dette anvendes f.eks. ved maling af vinduer, hvor vinduerne skal kunne males på kant og fals.

Tagudskiftninger

Facadestilladser anvendes også ofte ved tagudskiftninger, hvor stilladset ved tagrenden kan være udført i dobbelt bredde. Belastningen på let facadestillads er 200 kg/m2 jævnt fordelt. Denne belastning kan dog forøges i særlige udformninger. Til denne type stillads kan der monteres både el-hejs, skaktrør, net og plasticinddækning m.m.​

​Et stillads er ikke bare et stillads

Vi har et stort ud af forskellige stilladser til enhver situation og opgave. Brug under 2 min på at udfylde vores formular i dag, og lad os starte et fornuftigt samarbejde. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Stilladser ApS, er med sine snart 20 år, en fast del af den fynske håndværkerbranche

Hvem er vi?

Vi er en lokal virksomhed på Fyn, som gerne vil ud til hele verden. Vi løser alt fra besværlige opgaver i luften, til det helt traditionelle stiilads.

Kontakt

Ørbækvej 149B

5700 Svendborg - rutevejledning

Tlf.: 63 21 02 69

E-mail: helle@global-stilladser.dk