Murerstilladser

Murerstilladser anvendes både ved opmuring og ved renoveringsarbejder.Murerstillads kan ofte klare en større belastning og er et meget bredt stillads (ofte 2,4 m. bredt). Stilladset er velegnet ved større renoveringer, hvor der skal foregå meget forskelligt arbejde samtidig, og at der stilles krav om materiale oplag på stilladsetagerne.

Murerstillads, der er opstillet med trallelag for hver 2 m., er ikke velegnet til omstillinger efterf.eks. vinduer, idet der ikke er monteret konsoller. Murerstillads kan også opstilles med kun et enkelt trallelag, f.eks. ved tagudskiftning. Der vil ved den udformning være et opgangsfelt til det etablerede arbejdsområde. Opgangsfeltet kan opbygges som en velfærdstrappe, der er placeret udenpå stilladset. Denne form for trapper kan også monteres til andre stilladstyper.

Belastningen på murerstillads er ofte 450 kg/m2 jævnt fordelt. Denne belastning kan dog forøges i særlige udformninger. Til denne type stillads kan der monteres både el-hejs, skaktrør, net og plasticinddækning m.m.v

​Et stillads er ikke bare et stillads

Vi har et stort ud af forskellige stilladser til enhver situation og opgave. Brug under 2 min på at udfylde vores formular i dag, og lad os starte et fornuftigt samarbejde. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Stilladser ApS, er med sine snart 20 år, en fast del af den fynske håndværkerbranche

Hvem er vi?

Vi er en lokal virksomhed på Fyn, som gerne vil ud til hele verden. Vi løser alt fra besværlige opgaver i luften, til det helt traditionelle stiilads.

Kontakt

Ørbækvej 149B

5700 Svendborg - rutevejledning

Tlf.: 63 21 02 69

E-mail: helle@global-stilladser.dk