Stilladstilbehør

Stilladser er ofte "kun" et hjælpemiddel til at komme i vejret med for at udføre arbejde i højden. Mens stilladsets indretning kan variere meget i forhold til det arbejde, der skal udføres. 

Global kan i den forbindelse levere en rækkeindretninger eller monterespecielt tilbehør på det enkelte stillads.Dette kan være højdemæssige tilpasninger, men også hjælpemidler til at lette det arbejde, der skal udføres. Et teknisk hjælpemiddel kan være montage af et el-hejs for nem ophejsning af materialer. El-hejs kan variere fra 60 kg. til 150 kg.

Det arbejde, der udføres på et stillads kan variere meget. Skal der udføres arbejde, der kan genere omgivelserne, er det et krav, at der foretages foranstaltninger, så sådanne gener undgåes. 

Ved lettere arbejde på facader kan der monteres et stilladsnet til beskyttelse af omgivelserne. Ved større arbejde, f.eks. facadeafrensning, anbefales det, at der monteres plasticinddækning.

Ved tagarbejde, hvor der f. eks. skal fjernes gamle tagsten, anvendes der ofte skaktrør. Skaktrøret forbinder stilladsets øverste arbejdsdæk med f.eks.en affaldscontainer, hvilket betyder, at affaldet er "indkapslet" for omgivelserne, samt at en langsomlig nedhejsning undgås.

​Et stillads er ikke bare et stillads

Vi har et stort ud af forskellige stilladser til enhver situation og opgave. Brug under 2 min på at udfylde vores formular i dag, og lad os starte et fornuftigt samarbejde. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Stilladser ApS, er med sine snart 20 år, en fast del af den fynske håndværkerbranche

Hvem er vi?

Vi er en lokal virksomhed på Fyn, som gerne vil ud til hele verden. Vi løser alt fra besværlige opgaver i luften, til det helt traditionelle stiilads.

Kontakt

Ørbækvej 149B

5700 Svendborg - rutevejledning

Tlf.: 63 21 02 69

E-mail: helle@global-stilladser.dk