Specialstillads

Industristilladser eller stilladser, der ønskes opstillet på fabrikker eller steder, hvor formerne på omgivelserne ikke er "normale", anvendes der ofte enkeltsøjlestillads. Denne stilladstype giver langt flere muligheder for fleksible opbygninger. Som eksempler kan nævnes hængestilladser, omkring og i tanke.

LAYHER var de første, der kom på markedet med et komplet enkeltsøjlesystem under navnet All-round. Alle komponenter, der indgår i systemet, er separate og giver dermed ubegrænsede montagemuligheder.

All-roundsystemet er konstrueret til højere belastninger og kan opstilles op til klasse 6 (600 kg/m2). Opstillingen og formålet med stilladset og det, der skal udføres er dog bestemmende for belastningen.

​Et stillads er ikke bare et stillads

Vi har et stort ud af forskellige stilladser til enhver situation og opgave. Brug under 2 min på at udfylde vores formular i dag, og lad os starte et fornuftigt samarbejde. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Stilladser ApS, er med sine snart 20 år, en fast del af den fynske håndværkerbranche

Hvem er vi?

Vi er en lokal virksomhed på Fyn, som gerne vil ud til hele verden. Vi løser alt fra besværlige opgaver i luften, til det helt traditionelle stiilads.

Kontakt

Ørbækvej 149B

5700 Svendborg - rutevejledning

Tlf.: 63 21 02 69

E-mail: helle@global-stilladser.dk