​Profil

Vi har siden vor begyndelse konstant forsøgt at optimerer måden hvorpå vi driver stillads virksomhed. Dette kan ses på at vi nu har et stærkt team af montører som løbende uddanner sig på stillads skolen i Esbjerg.


Ved at levere en for branchen uset god service har vi formodet at få mange faste erhvervs kunder, som kender vigtigheden af at et stillads står færdig til den aftalte tid. 

Vi leverer også gerne stillads til private, ingen opgaver er for store eller små.

I 2008 kom så resultatet af dette målrettede arbejde, og vi modtog med en vis ydmyghed en Gazelle pris af Børsen. Du kan læse mere om Gazelle prisen på borsen.dk/gazeller

RopeWork er en erhvervklatre virksomhed, som med kunden i centrum udføre arbejde i reb.


RopeWork tager sig på den måde af alle tænkelige og utænkelige opgaver hvor, lift, kran eller stillads enden ikke kan komme til eller bliver for dyrt. Vi tilbyder ved RopeWork, at tage opgaver selvstendigt men også freelance opgaver. Så hvis dit firma har brug for flere hænder i travle perioder kan vi komme med kort varsel.

Ved RopeWork vil du altid møde veloplagte folk der er godt uddannet og klar til på en diskret, billig, hurtig og sikker måde at løse den opgave du måtte stå med.

​​Skulle dit besøg på vor hjemmeside give andledning til spørgsmål er du meget velkommen til at ringe ellers skrive til os.

​Et stillads er ikke bare et stillads

Vi har et stort ud af forskellige stilladser til enhver situation og opgave. Brug under 2 min på at udfylde vores formular i dag, og lad os starte et fornuftigt samarbejde. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Stilladser ApS, er med sine snart 20 år, en fast del af den fynske håndværkerbranche

Hvem er vi?

Vi er en lokal virksomhed på Fyn, som gerne vil ud til hele verden. Vi løser alt fra besværlige opgaver i luften, til det helt traditionelle stiilads.

Kontakt

Ørbækvej 149B

5700 Svendborg - rutevejledning

Tlf.: 63 21 02 69

E-mail: helle@global-stilladser.dk