Industriklatring

Står du over for arbejdsopgaver, som virker helt umulige at udføre? I RopeWork siger vi, at intet som udgangspunkt er umuligt, og derfor kan industriklatring gøre det umulige muligt. Det er opgaver, som normalt kræver stillads, lift eller kran, som vi i RopeWork kan klare med industriklatring.

Industriklatring er også kendt under navnene erhvervsklatring og rope access. Det er enkelt sagt arbejde i reb, hvor vores erhvervsklatrere er fastspændte i reb og arbejder på en bygning, bro, vindmølle eller noget helt andet. Derfor slipper man for udgifter og tidsforbruget ved fx at skulle sætte et stillads op.

Her på siden kan du læse mere om:

  • De mange fordele ved industriklatring
  • Hvad vil det sige at arbejde i reb
  • Kontakt os for en billig løsning af opgaver i højder

Har du spørgsmål, eller vil du have et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Mange fordele ved industriklatring

Typisk vil de største fordele og besparelser ved industriklatring ligge i opgaver, som varer 1-2 dage, samt på steder, hvor det er meget svært eller umuligt at opsætte stillads eller lift. Fordelene ved industriklatring er i øvrigt, at:

  • Det ofte er den billigste løsning
  • Der er få gener for omgivelserne
  • Der intet tryk kommer på underlaget omkring arbejdsopgaven fra lift, kran eller lastbil
  • Der er større sikkerhed for arbejderne og der er større sikkerhed for kunden
  • Der er få gener for omgivelserne, fordi vores klatrere arbejder så diskret
  • Der er oftest ikke brug for afspærring af et stort område omkring arbejdsstedet

Industriklatring, arbejde i reb

I industriklatring angriber vi så at sige arbejdsopgaven oppefra og ned. Vi belaster ikke underlaget, fordi vi med det som base skal arbejde os op af til arbejdsopgaven. I stedet starter vores erhvervsklatrere fra taget og arbejder i reb ned ad bygningen – eller hvor man arbejder.


Det er en meget diskret måde at arbejde på, og vi kommer hurtigt og elegant omkring. Sikkerhed kommer frem for alt, og vores medarbejdere er korrekt uddannet. Erhvervsklatrerne har en håndværksmæssig uddannelse og er efteruddannet som professionelle klatrere.


Vi kan udføre alt fra opgaver som vinduespudsning, reparationer af tag, isolering og fjernelse af istapper til inspektion af vindmøller, broer eller opsætning af reklamer. Står du med en udfordring, som ikke er nævnt her, skal du ikke tøve med at kontakte os, for vi vil altid forsøge, i dialog med dig at finde den rette løsning. Vi kan derfor aldrig nævne alle de opgaver, som er mulige at udføre.


Vil du med industriklatring have løst opgaver ved hjælp af reb?

Industriklatring er en sikker og enkel måde at løse arbejdsopgaver på, som foregår i højderne. Er det for dyrt og besværligt eller ganske enkelt umuligt at bygge stilladser og opsætte lifte, er industriklatring den perfekte løsning.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på industriklatring på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

RopeWork har adresse på: Ørbækvej 149B 5700 Svendborg

​Et stillads er ikke bare et stillads

Vi har et stort ud af forskellige stilladser til enhver situation og opgave. Brug under 2 min på at udfylde vores formular i dag, og lad os starte et fornuftigt samarbejde. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Stilladser ApS, er med sine snart 20 år, en fast del af den fynske håndværkerbranche

Hvem er vi?

Vi er en lokal virksomhed på Fyn, som gerne vil ud til hele verden. Vi løser alt fra besværlige opgaver i luften, til det helt traditionelle stiilads.

Kontakt

Ørbækvej 149B

5700 Svendborg - rutevejledning

Tlf.: 63 21 02 69

E-mail: helle@global-stilladser.dk