Broinspektion

Få udført kompetent bro inspektion og løst udfordringer i højden

SInspektion af broer, reparation af vindmøller eller restaurering af huse? I RopeWork tilbyder vi at udføre en bred vifte af arbejdsopgaver i højderne, som normalt kræver stillads eller lift. Det gør vi ved at arbejde i reb, for vi er et af Danmarks eneste firmaer, som udfører professionel erhvervsklatring – også kaldet rope access, arbejdsklatring eller industriklatring.

Her på siden kan du læse mere om:​​

  • Den bedste bro inspektion med industriklatring
  • Erhvervsklatring til en kvalitets bro inspektion
  • Ny – men rutineret – teknik til bro inspektion

Har du spørgsmål, eller vil du have et uforpligtende tilbud på bro inspektion, kan du kontakte os direkte på telefon: 21 62 02 62 eller mail:henrik@global-stilladser.dk

Få den bedste bro inspektion med industriklatring​

Vil du have en bro inspektion på tætteste hold? Du får den bedste bro inspektion af en erhvervsklatrer, for han kan altid komme helt tæt på det, der skal inspiceres. Også selvom det er meget ufremkommeligt.

Arbejde og bro inspektion via rebteknik er en hurtig metode til at inspicere konstruktioner – hvad enten det er broer, høje bygninger eller i dybe siloer. Når utilgængelige steder skal inspiceres, er der store fordele i forhold til en traditionel adgang, for der kan man ikke være i nærheden af at være så tæt på, som når en klatrer firer sig ned at selve emnet.

Erhvervsklatring til kvalitetsarbejde og bro inspektion​

Har du brug for kvalitets bro inspektion? Så kan du trygt vælge RobeWorks erhvervsklatrere til at udføre inspektionen. Erhvervsklatring er den ideelle løsning til arbejdsopgaver på steder, som er vanskelligt tilgængelige.

Det er oftest ved reparationer af vindmøller eller bro inspektion, hvor adgang, inspektion og vedligeholdelse er svær og hvor kravene til kvalitetsarbejde er allerhøjest. Fejl kan være fatale og svære at opdage, og det er derfor vigtigt at vælge de rigtige til at udføre din bro inspektion.

Hos Rope Work er du sikker på at få udført et arbejde i høj kvalitet. Vi står altid klar til at sende et af vores teams af veluddannede erhvervsklatrere af sted, veloplagte og klar til at løse dine opgaver ved at arbejde i reb. Alle vores klatrere har en håndværksmæssig baggrund og efterfølgende taget den korrekte klatreuddannelse. Erhvervsklatrere skal ikke forveksles med fritidsklarere, for de udfører et dybt seriøst arbejde. Derfor er du også sikker på at få foretaget en bro inspektion, som er i den påkrævede høje kvalitet.

Ny, banebrydende teknik til bro inspektion

Erhvervsklatring, industriklatring, rope access eller hvilken betegnelse, man vælger at bruge, er stadig en forholdsvis ny arbejdsform herhjemme. I udlandet er det derimod meget mere udbredt, fx i USA og England hvor man har brugt industriklatring til bro inspektion og alle de andre mulige opgaver i mange år. Så den banebrydende rebteknik er ny herhjemme, men samtidig yderst sikker og gennemprøvet. RopeWork er et af de få professionelle firmaer med erhvervsklatring i Danmark, og vi gør det muligt for dig at få den bedst mulige bro inspektion og meget andet.

​​

Hos RopeWork:

  • Sætter vi kunden i centrum, så vi i fællesskab kan finde den rette løsning.
  • Lægger vi vægt på en god dialog, så vi bedre kan løse udfordringerne ved opgaven.
  • Er intet som udgangspunkt umuligt med erhvervsklatring


Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk


Vi har adresse på:
Ørbækvej 149B
5700 Svendborg

​Et stillads er ikke bare et stillads

Vi har et stort ud af forskellige stilladser til enhver situation og opgave. Brug under 2 min på at udfylde vores formular i dag, og lad os starte et fornuftigt samarbejde. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Stilladser ApS, er med sine snart 20 år, en fast del af den fynske håndværkerbranche

Hvem er vi?

Vi er en lokal virksomhed på Fyn, som gerne vil ud til hele verden. Vi løser alt fra besværlige opgaver i luften, til det helt traditionelle stiilads.

Kontakt

Ørbækvej 149B

5700 Svendborg - rutevejledning

Tlf.: 63 21 02 69

E-mail: helle@global-stilladser.dk