Stilladsarbejde

Slip for besværligt stillads arbejde med det perfekte alternativ

Vil du have et smart alternativ til stillads arbejde? Erhvervsklatring er hurtigere og nemmere, og så er det oven i købet også billigere. Hvor stillads arbejde kræver et fast underlag omkring arbejdsområdet, er man med erhvervsklatring – også kaldet rope access eller industriklatring – helt uafhængig.

Hos RopeWork er vi altid klar til at sende et team af fagligt dygtige og veloplagte erhvervsklatrere, som kan klare de arbejdsopgaver, som eller normalt ville kræve stillads eller lift.

Stilladser tager dels tid at sætte op og er en dyr løsning

Vores folk udfører et effektivt stykke rebarbejde, når de takket været en effektiv rebteknik arbejder fastpændte på en bygning eller andet. De kommer nemt og hurtigt omkring, og de arbejder meget diskret på bygning, hvorimod arbejde på et stillads er alt andet end diskret.

Der er mange muligheder med industriklatring, og her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan erhvervsklatring kan erstatte arbejde på stilladser
  • Den større sikkerhed end ved arbejde på stilladser

Har du spørgsmål, eller vil du have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 21 62 02 62 eller mail:

henrik@global-stilladser.dk

Erhvervsklatring kan erstatte arbejde på stillads

RopeWork tager sig først og fremmest af arbejde de steder, hvor stillads, lift, stiger eller kran ikke er en mulighed, eller i hvert fald vil være meget besværlige at sætte op. Vi kan udføre opgaver alle de steder, som man umiddelbart ville tro, var umulige, fordi vi ikke behøver underlag, og kan klatre ned af selv de mest ufremkommelige emner.

Vi udfører inspektion af vindmøller og broer, og laver desuden en lang række af almindelige hverdagopgaver – bare langt nemmere og hurtigere. Det er opgaver som:

  • Vinduespudsning
  • Reparationer på husfacader og tage
  • Malerarbejde
  • Fjernelse af istapper
  • Opsætning af reklamer
  • Og meget meget mere…

Større sikkerhed end i stilladsarbejde

Erhvervsklatrere arbejder fastspændte via en effektiv rebteknik. Det giver en langt højere sikkerhed for både dem – og jer som kunder – end ved traditionelt arbejde på stillads eller i lift. Hos RopeWork kommer sikkerhed frem for alt, og det betyder flere ting. Dels at vores medarbejdere altid har den korrekte uddannelse, og dels at vi naturligvis altid bruger reb og andet udstyr i højeste kvalitet.

Vi går altid ind og evaluerer situationer og ser kritisk på, om der skulle være noget, vi kan gøre endnu bedre. Så hvis der er plads til forbedringer, så laver vi dem. Alle erhvervsklatrere har en håndværksmæssig baggrund, og er derefter blevet efteruddannet i klatring. Her har de lært, hvordan man via teknik og metoder arbejder sikkert og korrekt. Samtidig er de blevet uddannet i, hvordan de klarer forskellige situationer, som akut kan opstå – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Brug for flere hænder til dit arbejde – stillads eller ej

Vi kan først og fremmest tilbyde et alternativ til arbejde på stillads, men desuden kan vi også give en håndsrækning. I RopeWork tilbyder vi både at tage faste opgaver, og arbejder også freelance. Det betyder, at står du i en presset situation med større arbejdspres, end du kan nå at opfylde tilfredsstillende, kan vi sende vores dygtige folk. Så har du pludselig brug for flere hænder i en periode, kan vi sende forstærkning med kort varsel.


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

RopeWork har adresse på:
Ørbækvej 149B
5700 Svendborg

​Et stillads er ikke bare et stillads

Vi har et stort ud af forskellige stilladser til enhver situation og opgave. Brug under 2 min på at udfylde vores formular i dag, og lad os starte et fornuftigt samarbejde. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Stilladser ApS, er med sine snart 20 år, en fast del af den fynske håndværkerbranche

Hvem er vi?

Vi er en lokal virksomhed på Fyn, som gerne vil ud til hele verden. Vi løser alt fra besværlige opgaver i luften, til det helt traditionelle stiilads.

Kontakt

Ørbækvej 149B

5700 Svendborg - rutevejledning

Tlf.: 63 21 02 69

E-mail: helle@global-stilladser.dk