​Hvad er Rope Access?

Rope access – den perfekte spiderman-teknik til prof arbejde

Hemmeligheden bag Spiderman? Nej, ikke helt. Men rope access, som også går under navnene erhvervsklatring, industriklatring og arbejdsklatring, er en gylden mulighed for at komme helt tæt på den skade, der skal udbedres, eller det emne, som skal inspiceres. Via en sublim rebteknik kravler vores erhvervsklatrere hurtigt og diskret rundt på høje bygninger, nede i siloer, på broer eller på vindmøller, alt imens de udfører et professionelt arbejde.


RopeWork tilbyder vi Rope access som et billigere og nemmere alternativt til tungt udstyr som stilladser, kraner eller lifte. Man sparer tiden med at sætte et stillads op, og man er ikke afhængig af et fast underlag. Samtidig bliver underlaget ikke ødelagt af en tung kran, lift eller lastbil.
Her på siden kan du læse mere om:

 • Den brede vifte af muligheder med rope access
 • Vores høje sikkerhed i rope access


Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud på rope access på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Bred vifte af muligheder med rope access​

Rope access er rebarbejde i højder. Det betyder, at vi i Global stilladser tilbyder at udføre arbejde som alt fra vinduespudsning, restaurering og isolering til bro- og vindmølle inspektion. Hos os handler det om at finde den rette løsning til lige netop dine udfordringer med arbejde på utilgængelige steder. Vi sætter vores kunder i centrum og tror på, at vi med en god dialog altid kan finde en løsning. Vi vil gerne gøre det umulige mulige.

Eksempler på de opgaver, vi udfører med rope acces, er:

 • Inspektion af svært tilgængelige steder generelt
 • Tætning
 • Isolering
 • Malearbejde
 • Bro – inspektion/ arbejde
 • Vindmøller – inspektion/ arbejde
 • Koncerter/ teater
 • Antenner – opsætning, korrektion mv.
 • Duenet
 • Fjernelse af istapper
 • Vinduespudsning
 • Opsætning af reklamer

Høj sikkerhed i arbejdet med rope access

Hos Global stilladser er der høj sikkerhed for både dig og os. For at arbejde professionelt med reb stiller man naturligvis meget høje sikkerhedskrav. Alle vores medarbejdere har en håndværksmæssig uddannelse, så det faglige niveau er på plads.

I uddannelsen til professionelle klatrere, kommer vores medarbejdere igennem alle aspekter af professionelt rebarbejde. Det betyder bl.a. viden, håndelag, arbejde, opsætning af standpladser, sikkerhedskontrol og hændelsesrapportering i mange forskellige situationer. På denne måde kommer vores kompetente klatrere sikkert rundet på steder og i situationer, som ellers ville være meget besværlige og måske endda umuligt – eller i hvert fald meget dyrt – at komme til med traditionelle tilgange og arbejdsmetoder.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Global stilladser har adresse på: 

Ørbækvej 149B 5700 Svendborg

​Et stillads er ikke bare et stillads

Vi har et stort ud af forskellige stilladser til enhver situation og opgave. Brug under 2 min på at udfylde vores formular i dag, og lad os starte et fornuftigt samarbejde. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Stilladser ApS, er med sine snart 20 år, en fast del af den fynske håndværkerbranche

Hvem er vi?

Vi er en lokal virksomhed på Fyn, som gerne vil ud til hele verden. Vi løser alt fra besværlige opgaver i luften, til det helt traditionelle stiilads.

Kontakt

Ørbækvej 149B

5700 Svendborg - rutevejledning

Tlf.: 63 21 02 69

E-mail: helle@global-stilladser.dk