Liftarbejde

Brug erhvervsklatrere og undgå at arbejde i lift

Vil du gerne arbejde som Spiderman? Det kan være omstændeligt at arbejde i lift. Det tager tid at bevæge liften rundt, og man er hele tiden begrænset i sit arbejdsområde indtil liften bliver rykket. Derimod kan professionelle erhvervsklatrere arbejde let og adræt – og som Spidermann kravle rundt på en bygning. De er fastspændt med en effektiv rebteknik og er samtidig professionelt uddannede, så sikkerheden og serviceniveauet er i top.

Erhvervsklatring er en meget diskret og hurtig arbejdsform sammenlignet med arbejde fra en lift, kran eller et stillads. Og erhvervsklatring er den ideelle løsning, hvis du vil slippe for lift arbejde eller at sætte stillads op. Samtidig åbner det for et væld af muligheder og du kan løse opgaver, som før syntes umulige. Her er man nemlig ikke afhængig af at have et fast underlag, som de andre traditionelle arbejdstilgange ellers kræver. Erhvervsklatrerne arbejder oppe fra og ned i reb, og takket være den effektive rebteknik stiller deres arbejde i virkeligheden ikke så mange krav.
Her på siden kan du læse mere om:

Teknikken, der erstatter lift arbejde, er både ny og gammel
Erhvervsklatring gør det umulige muligt
Undgå at ødelægge underlaget med lift arbejde

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud på erhvervsklatring på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Ny, gennemprøvet teknik erstatter lift arbejde

Erhvervsklatring har mange navne - både rope access, industriklatring og arbejdsklatring. Arbejdsformen er endnu ikke så udbredt herhjemme, og RopeWork er et af de få firmaer i Danmark, som tilbyder professionel erhvervsklatring. Så her i landet er det en ny og revolutionerende teknik, som åbner for en ny verden af muligheder. 

Erhvervsklatring er derimod en meget almindelig arbejdsform i andre lande som fx USA og England, og der er derfor på ingen måde tale om et nyt, uafprøvet eksperiment – men en sikker, gennemprøvet teknik.

Gør det umulige muligt hvor lift arbejde ikke er tilstrækkeligt

I RopeWork er vi altid parate til at tage en god dialog med kunden om, hvordan vi kan løse lige præcis din udfordring. Måske står du med en opgave højt oppe, som umiddelbart virker umulig, fordi det ikke er muligt at opsætte en lift at arbejde fra, og det heller ikke er muligt at angribe opgaven med de andre traditionelle tilgange som kran, stillads, lift eller lange stiger. Heldigvis stiller erhvervsklatring ikke de samme krav, da vores dygtige klatrere arbejder i reb oppefra og ned. Det er derfor intet problem at inspicere en vindmølle, en bro eller bunden af en silo.

Undgå at ødelægge underlaget som ved lift arbejde ​

Arbejder man i lift, fra kran, stillads eller fra en tung lastbil, bliver underlaget neden for arbejdsområdet meget mærket – eller måske ligefrem ødelagt. Græsset bliver revet op og mudret, og det slider også hårdt på både asfalt og fliser. Derimod kommer industriklatrere slet ikke i kontakt med underlaget, da de fastspændte i reb arbejder oppe fra taget og ned af.

Kontakt os på telefon: 21 62 02 62 eller mail:henrik@global-stilladser.dk

RopeWork har adresse på:
Ørbækvej 149B
5700 Svendborg

​Et stillads er ikke bare et stillads

Vi har et stort ud af forskellige stilladser til enhver situation og opgave. Brug under 2 min på at udfylde vores formular i dag, og lad os starte et fornuftigt samarbejde. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Stilladser ApS, er med sine snart 20 år, en fast del af den fynske håndværkerbranche

Hvem er vi?

Vi er en lokal virksomhed på Fyn, som gerne vil ud til hele verden. Vi løser alt fra besværlige opgaver i luften, til det helt traditionelle stiilads.

Kontakt

Ørbækvej 149B

5700 Svendborg - rutevejledning

Tlf.: 63 21 02 69

E-mail: helle@global-stilladser.dk