Vindmølleinspektion

​Kompetent, hurtig og nem vindmølle inspektion

Synes du, at det er vanskelligt at få en inspektion af dine vindmøller på tæt hold? Vindmøller kan være mere eller mindre utilgængelige både på grund af underlaget og højden. De kan typisk stå i et blødt underlag eller måske på marker, hvor man ikke vil ødelægge afgrøderne ved at køre en lastbil eller en kran indover. Erhvervsklatring – også kaldet industriklatring, rope acces eller arbejdsklatring er den ideelle løsning til arbejde i højder, som normalt ville kræve kran eller lift.

RopeWork har kompetente folk med den korrekte uddannelse til at udføre vindmølle inspektion. Vores erhvervsklatrere arbejder i reb, idet de er fastspændte med en effektiv rebteknik. De kravler på vindmøllerne og er så tætte på møllerne som overhovedet muligt, og kan derfor udføre en meget omhyggelig og kompetent inspektion af din vindmølle.

Hos RopeWork tilbyder vi at sende et team af dygtige og servicemindede folk, som kan give dig en vindmølle inspektion i højeste kvalitet.


Her på siden kan du læse mere om:

 • Den mest effektive arbejdsform til vindmølle inspektion
 • Vores professionelle klatrere
 • Industriklatring til en bred vifte af opgaver
 • Uforpligtende tilbud på vindmølle inspektion


Læs mere eller kontakt os direkte på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Effektiv arbejdsform til vindmølle inspektion

Erhvervsklatring eller rope access har i mange år været en udbredt arbejdsform i ulandet, fx i USA og England. Det er en misforståelse, at den herhjemme endnu ikke er kendt af alle, for der er enorm bevægelsesfrihed, hurtighed og også større sikkerhed end i de traditionelle løsninger med stillads, lift, stige eller kran. Især når det kommer til inspektion af vindmøller, er industriklatring den oplagte løsning pga. den enorme højde og ufremkommeligheden. Højden er ingen begrænsning for erhvervsklatrere, da vi arbejder oppe fra og ned, og vi er sikkert fastspændte i reb.

Vindmølle inspektion foretages af professionelle klatrere

Erhvervsklatrere skal ikke sammenlignes med fritidsklatrere, for vores professionelle klatrere udfører et dybt seriøst arbejde. Ud over at have en håndværksmæssig baggrund har alle klatrerne hos RopeWork en efteruddannelse som professionelle klatrere. De har lært, hvordan man opretholder en høj sikkerhed – både grundlæggende og i de situationer som kan opstå under arbejdet. Deres faglighed sikrer et højt niveau i det arbejde, de udfører.​

Industriklatring til vindmølle inspektion og mange andre opgaver

Industriklatring er en gylden mulighed for at få udført en kompetent inspektion af din vindmølle. Men fordelene stopper bestemt ikke her, for i et væld af situationer er erhvervsklatring den mest optimale løsning. Særligt på arbejdsopgaver, som typisk vil tage 1-2 dage er der virkelig penge at spare i forhold til at sætte dyre stilladser op eller bruge langsomme lifte eller kraner.

Det kan typisk være opgaver som:

 • Reparationer af husfacader og tage
 • Malerarbejde
 • Vinduespudsning
 • Fjernelse af istapper
 • Opsætning/reparation af duenet
 • Opsætning af reklamer
 • Isolering
 • Og meget mere…


Uforpligtende tilbud på vindmølle inspektion Vil du have et uforpligtende tilbud på vindmølle inspektion eller har du spørgsmål i øvrigt, så kontakt os på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

RopeWork har adresse på:
Ørbækvej 149B
5700 Svendborg

​Et stillads er ikke bare et stillads

Vi har et stort ud af forskellige stilladser til enhver situation og opgave. Brug under 2 min på at udfylde vores formular i dag, og lad os starte et fornuftigt samarbejde. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Stilladser ApS, er med sine snart 20 år, en fast del af den fynske håndværkerbranche

Hvem er vi?

Vi er en lokal virksomhed på Fyn, som gerne vil ud til hele verden. Vi løser alt fra besværlige opgaver i luften, til det helt traditionelle stiilads.

Kontakt

Ørbækvej 149B

5700 Svendborg - rutevejledning

Tlf.: 63 21 02 69

E-mail: helle@global-stilladser.dk